Загальна інформація
Напевно, зараз кожна людина відповість позитивно на запитання, чи потрібна м'ясорубка в домашньому господарстві. Хіба що вегетаріанці поставляться до неї байдуже. Насамперед м'ясорубка призначена для подрібнення великої кількості м'яса, щоб, наприклад, насолодитися смачними котлетами. На щастя, зараз багато моделей комплектуються спеціальними насадками, що дозволяють не тільки приготувати фарш, домашню ковбасу, а й подрібнити картоплю для приготування драників, здійснити шатківницю і т.д.
Переваги м'ясорубки
Асортимент сучасних м'ясорубок збільшується, і необхідно в ньому добре розбиратися, перш ніж вибрати цей корисний пристрій. Багатофункціональність приладу іноді дозволяє замінити кухонний комбайн, який не здатний обробити великі шматки м'яса. Потужності м'ясорубки вистачить, щоб подрібнити навіть м'ясо.
Раніше м'ясорубки були виключно механічними. Їхня продуктивність залежала від того, скільки людей доклав зусиль і витратив часу на обробку м'яса. Сучасні прилади працюють в автоматичному режимі, і наскільки швидко та ефективно відбуватиметься процес подрібнення продуктів, залежить вже від самої м'ясорубки, а не від фізичних можливостей кухаря. Електродвигун робить майже всю ручну роботу. Саме тому найкраще купувати електричну м'ясорубку, тому що тоді приготування бажаної страви значно прискориться.
Показано від 1 до 19 з 19 (всього сторінок: 1)