Загальна інформація про грилі
Страви на грилі мають особливий смак і аромат, хрустку скоринку. Привабливо не тільки це, а й безперечна корисність: користуючись подібним пристроєм, не треба додавати в їжу олію або інші жири для смаження. Цей огляд допоможе зрозуміти, що є приладом, і чи варто його купувати.Найзручніший гриль для побутового використання – електричний. Деякі моделі мають невеликі зручні габарити, цілком компактно уживуться на будь-якій кухні, радуючи господарів смачними та корисними стравами.
Таке обладнання в більшості випадків є багатофункціональним пристроєм, створеним для термічної обробки їжі. При цьому тепло прямує прямо на поверхню, де вже розташовані продукти, що підігріваються. Електрогриль дозволяє смажити, запікати, а в деяких моделях ще й коптити їжу. Регульований ступінь нагрівання дозволяє робити прожарювання до необхідного ступеня готовності.
ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ПЕРЕВАГИ
Закриті електрогрилі призначені для швидшого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса і риби, овочі гриль, оскільки соки, що випаровуються, замкнені всередині.Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними.
Показано від 1 до 20 з 20 (всього сторінок: 1)